Bezorging

Bezorging van de meubelen

Teakpaleis werkt met het cash en carry-systeem. Dit inhoud dat u brocante meubels die op voorraad zijn direct kunt meenemen. We hebben dus het liefst dat u gekochte brocante meubels of vintage meubels na betaling direct kunt meenemen. Als u op het moment van aankoop niet in staat bent het brocante meubel of meubels mee te nemen of later op te komen halen, kunnen wij ervoor zorgen dat het gekochte meubel thuis wordt geleverd. De bezorging van onze brocante meubels wordt uitbesteed aan een logistiek bedrijf. 

Uw meubels kunnen pas worden bezorgd wanneer deze zijn betaald, met pin bij aankoop in Beringe of via een bankoverschrijving. Afhankelijk van welk transportbedrijf de meubels zal afleveren, accepteren wij ook een aanbetaling bij de aankoop en een betaling van het restantebedrag bij levering. De chauffeur zal uw brocante meubel pas daadwerkelijk uitladen wanneer u het resterende bedrag en de bezorgkosten aan hem betaald heeft. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid uw meubel te bekijken voordat u betaalt.

Voorwaarde transportservice

De bezorgkosten zijn maximaal €100,- per adres in heel Nederland. Voor adressen in Duitsland en in België zijn de kosten te overleggen. 

Het tijdstip waarop de brocante meubels bezorgd zullen worden wordt met u afgesproken. Er wordt een richttijd gesteld met een ruime marge i.v.m files of meerdere afleveradressen. Al onze meubelen worden in beginsel afgeleverd op de begane grond. U kunt hier andere afspraken over maken wanneer u dit bij de aankoop van uw meubel aan ons doorgeeft en zal vermeld worden op de aankoopbon. Als het brocante meubel bij u thuis wordt bezorgd en het passeert de eerste drempel, dan valt het meubel onder uw eigen verantwoording. Vanaf dat moment kan de transporteur niet meer aansprakelijk gesteld worden voor schade aan het meubel of aan vloeren, muren en degelijke. U zult daarom zelf moeten zorgen voor afdekkend materiaal tegen beschadiging van vloeren, muren enzovoort door het schuiven van meubelen of het rijden met een karretje. Wij gaan natuurlijk wel voorzichtig te werk. Bij levering van grote of zware meubelen dienen personen aanwezig te zijn die in staat zijn de transporteur te helpen. Wij raden u aan hierover te overleggen met de verkoper. Er moet voldoende ruimte zijn om het meubel te lossen. Ook moet de eindbestemming in huis van het brocante meubel goed bereikbaar zijn voor de transporteur. Let daarom op dat het meubel door deuropeningen en gangen past.

 Bent u onverhoopt niet tevreden? Met een geldige reden kunt u uw gekochte brocante meubelstuk binnen twee weken inwisselen voor een ander meubel. Wij kunnen het gekochte meubel niet komen ophalen of omruilen, dus u zult het meubel zelf moeten retourneren. Kiest u bij het ruilen voor een brocante meubel dat goedkoper is, dan krijgt u een tegoedbon voor het verschilbedrag. Deze tegoedbon is maar 365 dagen geldig. Uitsluitend originele, onbewerkte, onbehandelde en onbeschadigde producten kunnen we omruilen. Controleer bij aflevering daarom goed of uw brocante meubel transportschade heeft opgelopen. Meubelen die u met korting of via een aanbieding heeft gekocht, kunnen niet worden omgeruild of teruggebracht tegen een tegoedbon.

© 2017 Brocante & Vintage, meubels en meubilair. Kievit 6, 5986 NG Beringe (NL). Tel: +31(0)651404793, info@brocante-vintage.nl • Remmedia Webontwerp